Fiskgrossisten

Välkommen till Fiskgrossisten

Fiskgrossisten har sina lokaler i Södra Hamnen i Lysekil. Vårt sortiment består av färsk och fryst fisk samt skaldjur. Bara det bästa är gott nog, därför är vi noga med att besiktiga och temperatur mäta fisken för att se att den håller hösta kvalité. 
Vi distribuerar fisk och skaldjur till restauranger, skolor, sjukhus, bagerier, åldringshem, butiker, arbetsplatskök samt offentliga inrättningar i hela landet.


Kund, fiske och miljö

För oss är kunden, kvalitén och miljön viktiga aspekter i vår verksamhet. Vår målsättning är att arbeta med de miljökrav som ställs på oss som fiskgrossist, samt att arbeta med god service och punktliga leveranser med hög kvalité på våra varor.
Vi är med i Närfiskat och innehar även IP-certifikat, som är ett godkännande för de lagkrav som finns inom livsmedelssäkerhet, hygien och spårbarhet. Läs mer om IP-certifiering.
Läs mer om de miljökrav som finns på miljöstyrningsrådet

Kontakta Fiskgrossisten

Du kan kontakta Fiskgrossisten om du vill beställa fisk- och skaldjur för leverans eller har frågor som rör beställning eller transport, det bara att höra av sig till oss. Varmt välkommen med din beställning.

Bengt Ottenborn
0523 29117 | 0703 388801
order@fiskgrossisten.se